Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

De pasvorm van Salsaschoenen

2012-03-03

Pasvorm

Wanneer u voor het eerst Salsaschoenen koopt, zult u waarschijnlijk gelijk merken dat deze schoenen anders vallen dan dat u gewend bent. In vergelijking tot uw normale schoenen zullen Salsaschoenen in veel gevallen strak aanvoelen. Daar moet u echter niet van terugschrikken, want dit hoort zo. Als uw Salsaschoenen te los zitten, zult u gaan schuiven tijdens het dansen, en dit kan zorgen voor blaren.

In veel gevallen zijn de Salsaschoenen gemaakt van materialen die zich gaan vormen naar uw voet. Dit zijn materialen zoals leer, nepleer en suede. Hierdoor zullen de schoenen op langere termijn ontzettend comfortabel gaan aanvoelen. Ook de zolen van deze dansschoenen zijn anders. De zolen zijn gemaakt van suede, en glijden en draaien hierdoor erg gemakkelijk. De zool van Salsaschoenen is echter wel dunner dan die van normale schoenen, zodat u een beter contact heeft met de vloer.

Recente bestelling: 24 min geleden
Uit: Scheerwolde

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom