Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
Categorieën
Laat alles zien
Spitzen aanmeten?

betaalmogelijkheden danswinkel

Danswinkel Locaties
Collega's gezocht
Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Fabulous Cosmetic

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Sale
Fabulous Cosmetic Eyel... Fabulous Cosmetic Eyeliner
€ 9,95 € 6,95
€ 9,95 € 6,95
Sale
Fabulous Cosmetic Lipl... Fabulous Cosmetic Lipliner
€ 15,95 € 11,15
€ 15,95 € 11,15
Sale
Fabulous Cosmetic Body... Fabulous Cosmetic Body Foundation
€ 25,95 € 18,15
€ 25,95 € 18,15
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Fabulous Cosmetics

Fabulous Cosmetics is een bedrijf met zijn roots in Italië. Vanuit Italië worden verschillende internationale bedrijven gerund. In al deze bedrijven worden er strenge eisen gesteld aan de kwaliteit van de cosmetica. De cosmetische producten zijn speciaal gemaakt voor dansers. Zodoende wordt er ook veel rekening gehouden met de omstandigheden waarin dansers make-up dragen, zoals felle lampen, veel beweging en transpiratie. De make-up hoort goed te blijven zitten en op te vallen. Zodoende is alle make-up van Fabulous Cosmetic long-lasting en heeft het mooie felle kleuren.

Fabulous Cosmetics heeft een aantal zeer goede basisproducten zoals foundation voor het lichaam en het gezicht. Ook voor mascara en eyeliner kunt u bij Fabulous Cosmetics terecht. Buiten de basics om heeft Fabulous Cosmetics veel producten die u de show laten stelen op de dansvloer. De oogschaduw en eyepencils bijvoorbeeld zijn verkrijgbaar in vele felle kleuren. Ook zijn deze producten multifunctioneel. De cosmetica van Fabulous Cosmetic is gemaakt van goede en natuurlijke materialen, waardoor ze de huid niet irriteren.

Sinds mei 2009 wordt Samantha Kolijn uit Nederland gesponsord door Fabulous Cosmetic by Lella (FBL). Ze is ook de vertegenwoordiger en de officiële dealer voor FBL-producten in Nederland. Samantha werkt nauw samen met Flavio en Lella. In het jaar 2010 werd het idee geboren om een ​​online webshop te starten en FBL-producten te verkopen aan dansers wereldwijd. Samantha is een topdanseres in Nederland en is samen met haar partner Dennis officiële vertegenwoordiger van IDSF Europese en Wereldkampioenschappen Ballroom. Samantha is ook een gekwalificeerde beautyspecialist en make-up artist. Samantha maakt al enkele jaren gebruik van de FBL producten en ze is zeer enthousiast over de prijs, kwaliteit en het uitgebreide assortiment van deze producten. Samantha combineert haar kwalificaties en danservaring om make-up workshops en advies te geven aan Nederlandse dansers. Veel dansers in Nederland hebben Samantha al om advies gevraagd en gebruiken nu FBL-producten voor dans en in het dagelijks leven.

Meer
Recente bestelling: 11 min geleden
Uit: Roermond

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing