Categorieën
Laat alles zien
Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Footstretch

      Lijst Raster
      Lijst Raster

Ballet Foot Stretch

De Ballet Foot Stretch is een vernieuwende en effectieve manier om de voeten van de danser te stretchen. Met behulp van de Ballet Foot Stretch kunt u uw voeten trainen zodat de wreef van de voet hoger wordt, wat de esthetiek van de gestrekte voet zal verbeteren.

De ontwikkelaar van de Ballet Foot Stretch, David Campos, heeft een carrière als professioneel danser achter de rug en heeft onder andere zijn eigen balletschool. Door zijn carrière heen zag hij dat zijn (mede)dansers elk hoekje van de studio gebruikten om hun voeten te stretchen en sterker te maken en hij vond dat hier een betere manier voor zou moeten komen. De Ballet Foot Stretch is het antwoord op de onmogelijke stretchpraktijken van dansers tot nu toe. Het biedt een veilige en comfortabele manier om de voeten de stretchen en sterker te maken.

Doordat de Ballet Foot Stretch is gemaakt van mooi gepolijst hout, voelt hij prettig aan en door de organische vorm sluit hij mooi aan op de voet. Door de jaren heen heeft de Ballet Foot Stretch zich doorontwikkeld en blijft men het product vernieuwen en verbeteren. Inmiddels zijn er behalve de Original ook andere Foot Stretch-modellen ontwikkeld. Er is nu onder andere een extra smal model en een Foot Stretch die handsfree gebruikt kan worden tijdens ballettrainingen.

Meer
Recente bestelling: 4 min geleden
Uit: Hauwert

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing