Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

ForeverB

forever b logo

      Lijst Raster
      Lijst Raster

ForeverB

ForeverB produceert sfeervolle en trendy dansaccessoires. ForeverB heeft een nieuwe lijn gemaakt voor jongeren en iedereen die een oog voor mode en een ongebreidelde passie voor beweging hebben. De collectie dansaccessoires geeft uiting aan het leven, kunst, passie en mode door middel van al haar producten, van unieke t-shirts tot high-tech accessoires voor dansers.

Het team achter ForeverB is nog jong: het bestaat namelijk sinds 2015. Het verhaal begint als de eigenaar een paar prachtige balletfoto's tegenkomt. Vervolgens vat hij het plan op om daar iets mee te doen en zo ontstaat een serie producten met prints die allemaal met ballet en dans te maken hebben. Uitstraling en ontwerp spelen een grote rol voor ForeverB. Ze willen hun klanten de beste designs bieden. Op deze manier delen ze de passie die hun klanten voor ballet hebben.

Bij Danswinkel.nl kunt u terecht voor diverse artikelen van ForeverB, zoals t-shirts, leggings, tassen in verschillende soorten en maten en leuke accessoires, waaronder schriftjes en badges. Ook leuk als cadeautje of toi-toi-toi!

Meer
Recente bestelling: 11 min geleden
Uit: Vollenhove

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing