Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Freed of London

Freed of London

Freed of London is een van huis uit Engels merk. Wat begon als een klein winkeltje in Londen in 1929, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste dansschoenenmerken ter wereld. Naast hun beroemde dansschoenen en spitzen verkoopt het merk ook nog bruidsschoenen en danskleding. Freed of London is geliefd onder professionele dansers. Hun spitzen worden gedragen door vele beroemde ballerina's en hun dansschoenen schitterden meer dan eens op Broadway.

Hoewel Freed of London inmiddels een enorm bedrijf is met verkooppunten in vijftig landen, is hun filosofie hetzelfde gebleven. Hun dansschoenen worden nog altijd zorgzaam met de hand geproduceerd in Engeland. Als u op zoek bent naar dansschoenen voor ballroom of voor latin, bent u bij Freed of London aan het goede adres. De schoenen zijn van een goede kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Freed of London maakt dansschoenen voor zowel dames als heren.

Recente bestelling: 55 min geleden
Uit: Moordrecht

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom