Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 
Categorieën
Laat alles zien
Spitzen aanmeten?

betaalmogelijkheden danswinkel

Danswinkel Locaties
Collega's gezocht
Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Gaynor Minden

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Gaynor Minden Tutu Tas Gaynor Minden Tutu Tas
Our Tutu Bag: Light Water-resistant Big enough for at least two tutus Strap length that’s perfect for easy carrying New!  Adjustable Interior strap to hold tutus in place Snap tab keeps straps together Tiara pocket!   Small Tutu Bag ... Meer
€ 49,95
€ 49,95
Gaynor Minden DansTas ... Gaynor Minden DansTas Studio Bag
Perfect for the ballerina on the go: Sleek, stylish design holds all the essentials — and a whole lot more! Water-resistant Pop-open/stay-open top makes it easy to see what you need Lots of pockets to keep you ultra-organized Carry by eit... Meer
€ 59,95
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Gaynor Minden

Gaynor Minden spitzen vindt u bij Danswinkel.nl! Maak een online afspraak voor het aanmeten van spitzen in één van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Hilversum en Rotterdam. Hier kunt u terecht voor een spitzen pasafspraak, kunt u diverse spitzen passen en onder andere Gaynor Minden spitzen kopen. Bestel enkel spitzen online, wanneer u hiervoor precies dezelfde spitzen heeft gehad.

Gaynor Minden opende in 1993 zijn deuren in New York City, nadat het merk zijn eerste huis in het kleine appartement van John en Eliza Minden in Manhattan was ontgroeid. Destijds had hij één parttime werknemer en één product: de gepatenteerde Gaynor Minden spitzen die Eliza Minden de afgelopen acht jaar had ontwikkeld. Dit groeide uit tot de eerste succesvolle modernisering van het iconische, traditionele ballet schoeisel.

Gaynor Minden spitzen behouden de klassieke schoonheid van glanzend roze satijn en elegante lijnen, maar met een volledig gemoderniseerd interieur om te voldoen aan de behoeften van de atletische dansers van vandaag. Ze zijn ontwikkeld door deskundig Europees handwerk, de meest up-to-date atletische materialen en eerste hand kennis van ballet. De ontwerper en bijna het hele team bestaat namelijk uit oud-dansers. 

Wat maakt Gaynor Minden spitzen zo uniek en innovatief? De onderdelen van de spitzen die de danser ondersteunen, de ‘shank’ en de ‘box’, zijn gemaakt van geavanceerde, flexibele polymeren. Dit zijn moderne materialen in tegenstelling tot de 19de-eeuwse constructie van lijm en karton die in de spitzen van de meeste andere merken wordt aangetroffen. Hierdoor gaan Gaynor Minden spitzen maar liefst 3 tot 6 keer langer mee dan traditionele spitzen.

De polymeren die gebruikt worden, zijn ook te vinden in bijvoorbeeld protheses en in een breed scala aan atletische uitrusting. Dit is een soort synthetisch materiaal dat wordt gewaardeerd om zijn buitengewone flexibiliteit, sterkte en veerkracht. Bovendien is zool van Gaynor Minden spitzen al licht voorgebogen voor mooiere lijnen en een beter ondersteuning. Door deze eigenschappen blijft de hardheid van de spitzen in tact en hoeven ze amper ingelopen te worden.

Wat Gaynors extra comfortabel maakt, zijn de foam kussentjes onder de voorvoet en tenen. Dit zorgt voor schokdemping en geluidsdemping. Ook erg fijn is dat het koordje aan de zijkant van de voet gestrikt kan worden, waardoor het geen irritatie of druk uitvoert op de bovenkant van de voorvoet. Gaynor Minden spitzen zijn verkrijgbaar in diverse halve maten, breedtes, box vormen, hardheden, vamps, hiel hoogtes en zelfs kleuren!

Tegenwoordig produceert het dans merk Gaynor Minden naast spitzen ook een diverse collectie danskleding, accessoires en dansschoenen. Op zoek naar Gaynor Minden spitzen en dansartikelen? Neem dan een kijkje op Danswinkel.nl of bezoek de fysieke winkels voor deskundig advies.

Meer
Recente bestelling: 32 min geleden
Uit: Cadier en keer

-15% BLACKFRIDAY SALE.
Korting op volledige assortiment.
Gebruik kortingscode in kleine letters: sint15