Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 
Categorieën
Laat alles zien
Spitzen aanmeten?

betaalmogelijkheiden danswinkel.nl

Danswinkel Locaties
Collega's gezocht
Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Gear2Play

gear2play speelgoed robots kinderen

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Gear2Play Eenhoorn Robot Mini
Gear2play TR41542 is een bewegende robot eenhoorn met LED verlichte ogen. Altijd al een eigen eenhoorn willen hebben, waarmee je kan dansen en spelen? Dan is hier de schattige Robo Unicorn! Robo Unicorn kan voor en achteruit lopen en als je op haar hoofdje drukt, zal ze stoppe... Meer
€ 7,99
€ 7,99
Uitverkocht
Gear2Play Interactieve Eenhoorn Robot
Gear2play TR41495 Little Unicorn is een interactieve eenhoorn. Dankzij de verschillende sensoren, reageert de eenhoorn robot op aanraking. Druk op de eenhoorn en spreek je eigen teksten in. Little Unicorn zal de teksten voor jou herhalen. Ook maakt ze hinnik en galop geluiden, ne... Meer
€ 14,99
€ 14,99
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Gear2Play

Gear2Play speelgoedartikelen zijn verkrijgbaar bij Danswinkel.nl. Gear2Play is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van robots en op afstand bestuurbare voertuigen, zoals auto's en drones. Danswinkel.nl verkoopt een speciale selectie Gear2Play artikelen, ontworpen voor kinderen die van dansen, zingen en optreden houden. Deze producten vormen ook de ideale danscadeautjes voor kinderen!

Bij Danswinkel.nl zijn bijvoorbeeld de Gear2Play Sassimals verkrijgbaar. De vrolijke Sassi knuffels kunnen zingen, dansen en ingesproken teksten herhalen. De pluche knuffels hebben een stralende regenboog kuif. Druk op de linkervoet en de Sassi-knuffel zal drie verschillende swingende liedjes laten horen die iedereen gegarandeerd aan het dansen krijgen. Met de muzikale Sassimals heeft ieder kind veel dans en speelplezier.

Tegelijkertijd dansen Sassi-Knuffels mee met ieder nummer door hun lange nek ritmisch te bewegen op de muziek. Ook maken deze knuffels diverse geluidjes, kunnen ze lachen en praten ze graag terug. Druk op de rechtervoet om teksten in te spreken, die de dansende knuffel vervolgens zal herhalen in haar eigen stemmetje, terwijl ze haar nek ronddraait. Zing, dans en treedt op met deze swingende maatjes!

Daarnaast verkoopt Danswinkel.nl diverse interactieve robots voor kinderen. De full function robots van Gear2Play variëren in grootte en zijn voorzien van verschillende innovatieve functies. Ze kunnen bijvoorbeeld lopen, dansen op muziek, praten en reageren op handgebaren. Ook hebben de dansende robots diverse knopjes, waarmee ze licht- en geluidseffecten kunnen produceren. Kinderen kunnen zo hun eigen spetterende show creëren samen met de Gear2Play robots.

Het speelgoed van Gear2Play is betaalbaar, vrolijk, eenvoudig in gebruik en staat garant voor urenlang speelplezier. Het interactieve speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het speelgoed van Gear2Play staat niet alleen bekend om de innovatieve functies, maar ook om de leuke designs. Van de vrolijke eenhoorns, flamingo’s, alpaca’s en andere dieren wordt ieder kind direct blij.

Ons volledige aanbod van Gear2Play is online te bestellen via Danswinkel.nl. Daarnaast zijn een aantal wisselende artikelen verkrijgbaar in de fysieke winkels in Amsterdam, Den Haag, Hilversum en Rotterdam. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de leukste cadeautjes voor dansers en danseressen. Wij verkopen dans cadeaus en speelgoed voor iedere leeftijd. Kom gezellig langs en bewonder onze dansende en zingende speelgoed collectie.

Meer
Recente bestelling: 46 min geleden
Uit: Oosterend texel

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom