Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 
Categorieën
Laat alles zien
Spitzen aanmeten?

betaalmogelijkheiden danswinkel.nl

Danswinkel Locaties
Collega's gezocht
Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Janod

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Uitverkocht
Janod Puzzel Dansschool
In deze puzzelkoffer Dansschool van Janod zit een kleurrijke puzzel waarbij je een dansschool in elkaar puzzelt. Ontdek de verschillende ruimtes met een balletschool, paskamer en theater waar de dansvoorstelling plaats vindt. De puzzel is gemaakt van gelamineerd karton en heef... Meer
€ 13,95
€ 13,95
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Janod

Janod speelgoed artikelen zijn verkrijgbaar bij Danswinkel.nl! Bestel Janod speelgoed voor kinderen online via Danswinkel.nl. Advies nodig? Kom gerust langs de fysieke winkels in Amsterdam, Den Haag, Hilversum en Rotterdam voor een wisselende selectie dansaccessoires en speelgoed met ballet thema. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de leukste cadeautjes voor dansers en danseressen van iedere leeftijd.

Het Franse merk Janod is ontstaan in 1970. Janod specialiseert zich in het maken van traditioneel speelgoed en spellen van hout en karton. De speelgoed producten zijn mee ontwikkeld met de tijd door zich succesvol aan te passen. Zowel aan de behoeften van kinderen die het speelgoed voor het eerst ontdekken als aan de herinneringen van hun ouders die ermee zijn opgegroeid. Net als het merk en zijn producten, groeit het bedrijf elk jaar.

De filosofie achter de speelgoedartikelen van Janod is ‘speel anders’. Dit houdt in dat Janod iedere dag hun expertise inzet om uniek speelgoed te maken, gebaseerd of nieuwe, originele ideeën. Hiervoor gebruiken ze zoveel mogelijk natuurlijk en duurzame materialen. Janod creëert speelgoed dat voldoet aan alle geldende normen en voorschriften, zodat kinderen veilig kunnen spelen. Ze dragen de CE-markering als bewijs van deze conformiteit. Janod-speelgoed is speelgoed dat moet worden bewaard en doorgegeven.

Janod biedt kleurrijk en origineel speelgoed voor kinderen van 12 maanden tot 9 jaar oud. Of het nu gaat om het samenstellen van twee delen van een puzzel, het bouwen van een toren een pad volgen met de vingers of op de rechtertoets van een xylofoon drukken, 'spelen' vraagt ​​veel inspanning van kinderen. Door hun voorkeuren te respecteren en hen de vrijheid te geven om dingen te ervaren, zelfs als het spelmateriaal op een ongebruikelijke manier wordt gebruikt, zullen ze erin slagen voor zichzelf op te komen. Alleen zij kunnen hun vaardigheden verbeateren door dezelfde bewegingen keer op keer te herhalen. Geef ze zelfvertrouwen door te spelen!

Naast vrolijk speelgoed ontwerpt Janod ook diverse spellen voor kinderen, waaronder puzzels. Danswinkel.nl verkoopt Janod kinderpuzzels met ballet thema. Deze ballet puzzels zijn ideaal voor kinderen die van dansen houden. Puzzelstukje voor puzzelstukje creëren kinderen een prachtige balletschool met deze dans puzzel. Bovendien zit er een mooie poster bij de puzzel die opgehangen kan worden in de kinderkamer. Met het speelgoed en de spellen van Janod ontwikkelen kinderen hun creativiteit en coördinatie wat bijdraagt aan de dansontwikkeling van later!

Meer
Recente bestelling: 39 min geleden
Uit: Breukeleveen

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom