Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Materialen voor Ballroomschoenen

Materialen

De materialen die gebruikt worden voor Ballroomschoenen verschillen per model. Dames hebben meestal een paar dansschoenen voor wedstrijden en een paar dansschoenen voor trainingen. De wedstrijdschoenen hebben een satijnen buitenkant, omdat dit een chique uiterlijk heeft. De schoenen voor de trainingen zijn meestal gemaakt van leer of suède, omdat dit gaat vormen naar de voet en wat comfortabeler is. Mannen dragen bij Ballroom schoenen van leer, lakleer of suède. Deze materialen blijven lang mooi en staan netjes.

 

Een kenmerk van verschillende soorten leer is dat deze gaan vormen naar uw voet. Leren schoenen lopen dus een beetje uit, en het is verstandig om daar rekening mee te houden bij uw aankoop. Schoenen van satijn lopen daarentegen niet zo veel uit, slechts een paar millimeter. De onderkant van Ballroomschoenen is vrijwel altijd gemaakt van suède. Door het suède zijn de schoenen erg draaibaar en licht. De binnenkant van Ballroomschoenen is ook vaak gemaakt van leer, wat zorgt voor een zachte pasvorm.

Recente bestelling: 11 min geleden
Uit: Deurne

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom