Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Verschillende merken balletpakjes

Er zijn zoveel verschillende balletpakjes op de markt dat het soms niet meer bij te houden is. Elk merk heeft een ruim aanbod en er zijn ontzettend veel prachtige en elegante pakjes te vinden. Wij raden aan om uw balletpak altijd aan te schaffen bij een gespecialiseerde danswinkel. Reguliere sport- en kledingwinkels verkopen soms ook danskleding, maar de kwaliteit is bij lange na niet wat u koopt van een balletmerk.

Bekende merken als Capezio, Grishko, Papillon, Lulli en vele anderen produceren balletpakjes in elke denkbare vorm, maat, model en kleur. Ook gebruiken zij materialen van hoge kwaliteit als lycra, supplex, katoen en tactel. Deze materialen zijn speciaal ontworpen voor dansers. Ze drogen snel na een intensieve training en zijn licht van gewicht. Ook krijgt u hierdoor stevigheid en tegelijk voldoende stretch tijdens het bewegen.

Verschillende merken gebruiken verschillende materialen waardoor er ook meerdere prijsklasse zijn. Wanneer u op zoek bent naar simpele basispakjes kunt u het beste een kijkje nemen bij merken als Papillon of Alista Dancer Basics. Deze balletpakjes zijn zeer geschikt om te hebben in de kledingkast en te combineren met alles. Wanneer u op zoekt bent naar luxe pakjes van duurdere materialen kunt u eens kijken bij Lulli, So Danca, Grishko of Capezio. De pakjes van deze merken zitten in een hogere prijsklasse, maar zijn erg duurzaam en gaan dus lang mee.

Wanneer een dansstudent wordt aangenomen op een vakopleiding kan het zijn dat er kledingeisen zijn. Vaak moeten alle dansers exact hetzelfde balletpak in dezelfde kleur aan zodat er rust in de studio is en de docent goed overzicht heeft. Vraag dit dus altijd even na op school wat de voorkeuren zijn.

 

    

Recente bestelling: 57 min geleden
Uit: Hardenberg

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom