Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Miss Ellie

miss ellie danskleding

Miss Ellie

Net als bij alle dromen is ook Miss Ellie begonnen als een verlangen in het hart van een kind. Als kind had Steve O'Connell het niet makkelijk en daarom trok hij zich terug in een wereld van fantasie en creativiteit. Het was zijn droom om te schilderen en eens een groot kunstenaar te worden. Het schilderen en tekenen leerde hij zichzelf aan en dit resulteerde in een eigen bedrijfje in Londen, waar hij zijn schilderijen verkocht. Op deze manier kwam hij in contact met ballerina's van het Royal Ballet. Hij begon ook de ballerina's te portretteren en zijn reputatie groeide.

Inmiddels staat Steve bekend als een van de grootste schilders van dans ter wereld. Ook ontwerpt hij danskleding voor vooraanstaande dansgezelschappen en verkoopt hij kleding met opdrukken van zijn eigen ontwerpen. Zijn droom is werkelijkheid geworden. De inspiratie voor het merk Miss Ellie is Ellie Pattison. Miss Ellie vormt het bewijs dat je met doorzettingsvermogen en samenwerking je dromen waarheid kunt laten worden, als je maar ambities hebt en niet opgeeft.

Bij Danswinkel.nl kun je terecht voor een aantal leuke t-shirts van Miss Ellie. We verkopen verschillende shirts met dansopdruk en zowel in kindermaten als in maten voor volwassenen. Ideaal om in te dansen of om tussen de lessen door of in je vrije tijd te dragen!

Recente bestelling: 13 min geleden
Uit: Elst gld

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom