Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Modellen van Kinder Balletpakjes

Modellen

Voor kinderen zijn er ook veel verschillende pakjes te krijgen. Vaak komt het voor dat er al een rokje aan het pakje vastzit. Deze pakjes zijn bijvoorbeeld erg populair bij de jonge meisjes. Een pakje met vastzittend rokje zorgt ervoor dat het kledingstuk gemakkelijk aan gaat en dat het meisje niet met het rokje gaat spelen. Ook kunt u aan het pakje altijd een rokje of een broekje toevoegen. De pakjes hebben doorgaans een lage rug, zodat er goed bewogen kan worden. Voor kinderen is het heel belangrijk dat u kiest voor een flexibele en zachte stof. Kinderen zijn nogal bewegelijk, en het pakje mag niet gaan knellen.

Doorgaans hebben pakjes voor meisjes de kleur roze, en zijn jongenspakjes blauw. Dit kan echter verschillen per dansschool, of het kan zo zijn dat uw kind liever een andere kleur heeft. Soms zijn er subtiele streepjes te zien bij het middel van het balletpakje. Aan deze streepjes kan de lerares zien of het kind een rechte houding heeft. Voor dit doeleinde worden ook wel eens taillebandjes gebruikt. Dit zijn elastische bandjes om de middel van het kind, vaak in een kleur die contrasteert met de kleur van het pakje. Kinderpakjes zijn in vele modellen verkrijgbaar, met lange of korte mouwen, met verschillende rokjes en in verschillende kleuren.

Recente bestelling: 47 min geleden
Uit: Oranje

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom