Categorieën
Laat alles zien
Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Ottante

      Lijst Raster
      Lijst Raster

Ottante

Het bedrijf Ottante Cosmetics vond zijn oorsprong in Italië in 2009, toen latindanseres Maria Serena op zoek was naar betere cosmetica voor dansers. Met hulp van meneer Renato, scheikundige, kwam de eerste zelfbruiner tot stand, de Starbody. Inmiddels zijn er meerdere tansprays op de markt gekomen. Maria Serena haalt veel voldoening uit deze samenwerking met meneer Renato en uit het feit dat ze veel dansers kan voorzien van haar make-up. Inmiddels maken wereldwijd dansers dankbaar gebruik van de hoge kwaliteit van deze cosmetica.

Ottante Cosmetics heeft speciaal hypoallergene cosmetica ontwikkeld voor mensen die vaak meedoen aan wedstrijden. Deze make-up is ontworpen om tijdens shows te dragen, bijvoorbeeld bij het dansen of kunstschaatsen. Om de beste resultaten te bereiken, gebruikt Ottante ingrediënten van hoge kwaliteit. Alle make-up wordt ook zeer zorgvuldig getest door professionals. Daarnaast laat Ottante zich adviseren door experts. Doordat de producten onder andere alcoholvrij zijn, is de make-up geschikt voor veelvuldig gebruik, zonder de huid te beschadigen of uit te drogen.

Deze tansprays zijn ook bij Danswinkel.nl verkrijgbaar. Als u een mooi kleurtje wilt om er tijdens de show goed uit te zien, kunt u bij ons terecht. De zelfbruiners van Ottante geven uw uitstraling de finishing touch!

Meer
Recente bestelling: 33 min geleden
Uit: Scheerwolde

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing