Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

De Pasvorm van Kinder Balletpakjes

2012-03-03

Pasvorm

Bij het kopen van een pakje is het belangrijk om te letten op de pasvorm ervan. Kinderen vinden het bijna nooit leuk om te passen, maar dit is wel belangrijk. Daarom geven wij u ook de mogelijkheid om thuis te passen, en krijgt u uw geld terug of kunt u ruilen als de maat niet goed is. Bij balletpakjes voor kinderen kinderen is het, net als bij volwassenen, belangrijk dat het pakje goed aansluit. Vaak kunnen kinderen zelf ook aanvoelen of hun pakje goed zit of niet. Bij kinderen kan het pakje wat losser zitten dan bij volwassenen, ze zijn immers nog in de groei.

Toch moet het pakje weer niet te los zitten, omdat het dan kan gaan schuren. Dit kan heel vervelend aanvoelen, en zit het dansplezier in de weg. Of het pakje goed zit of niet kunt u gemakkelijk zien en voelen. Het pakje zit goed als er geen of weinig rimpeltjes in de stof zitten op de rug en in de taille. Tussen de schouderbandjes en de schouder van het kind moet een vingerbreedte passen. Vaak kunnen kinderen zelf ook aanvoelen of hun pakje goed zit of niet.

Recente bestelling: 16 min geleden
Uit: Goingarijp

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom