Perfect passende dansschoenen

 

 

Dansschoenen zijn de connectie tussen u als danser en de dansvloer. Daarom is het dan ook van groot belang dat de schoenen goed aansluiten en comfortabel zitten.

Een schoen moet als een handschoen om de voet aansluiten. Gezien de schoenen naar uw voeten zullen vormen en hierbij uitlopen, dient de schoen comfortabel strak te zitten bij aankoop. Echter zonder te knellen en/of pijn te veroorzaken.

In praktijk blijkt het voor veel mensen lastig om de perfecte dansschoen te vinden binnen de vaste collecties. Daarom bieden wij de service om uw dansschoenen op maat te laten maken. Uw dansschoenen worden aan de hand van uw maten en wensen voor u geproduceerd. Hiermee zullen de schoenen perfect passen. 

 

 

Dansschoenen voor smalle of brede voeten

 

De vraag voor dansschoenen op maat komt enerzijds vanuit mensen welke niet de juiste breedtemaat kunnen vinden in de bestaande collectie. Hierbij zijn er mogelijkheden voor dames en heren met een smallere of bredere voet. In dit soort gevallen raden wij u aan zich te laten adviseren in het soort model. 

Het kiezen voor een juist model in de voor u geschikte breedtemaat is hierbij de oplossing.  Een goed aansluitende dansschoen is wat het dansen plezieriger maakt.

 

 

Ontwerp uw eigen schoen

 

Daarnaast is maatwerk mogelijk voor het ontwerpen van uw eigen schoen. Ideaal als u schoenen zoekt voor uw bruiloft of een optreden waarbij de schoenen bij de kleding moeten passen.

Zo kunnen alle modellen in de bestaande collectie worden aangepast worden in kleur, materiaal, hakhoogte, haktype en soms zelfs het voetbed. Hierin kunt u een bestaand model als uitgangspunt nemen en deze naar uw wens aanpassen. Ook is het mogelijk om alle modellen met een lederen te bestellen zodat de schoenen geschikt worden als straatschoen.

Ook is het uiteraard mogelijk om uw ideale schoen te ontwerpen én deze in een andere breedtemaat te laten bestellen. Ook de lederen zool is altijd een optie.

 

 

Werkwijze breedtemaat

 

Wanneer u van uzelf weet dat u een smallere of bredere voet heeft kunnen wij aan de hand van uw maten enigzins uw schoenmaat en benodigde breedtemaat inschatten. Wij vragen dan ook om de voeten thuis op te meten. Het gaat hierbij om de lengte van uw voeten in cm’s en de omvang van het breedste deel van de voorvoeten.

Met uw maten kunnen wij u een advies geven voor een schoenmaat, breedtemaat en eventuele geschikte modellen. Uiteraard kunt u ook zelf in de collecties kijken en aangeven wat u mooi vindt.

Aangezien schoenen lekker moeten zitten en elk model net anders om iedere voet past willen wij graag een afspraak met u maken. Hierbij is het mogelijk om een drietal schoenen voor u klaar te zetten welke u met een van onze schoenspecialisten kunt passen. Zo heeft u een goed begin om te passen en kunnen we samen met u het juiste model uitzoeken. 

Voor het passen van een bredere breedtemaat dient het model in een halve of eventueel een hele maat groter worden gepast. Bij een breedtemaat wordt het bovenwerk van een grotere maat schoen op de juiste lengtemaat gecombineerd. Andersom geldt dit met een kleinere maat voor een smallere breedtemaat.

 

 

Werkwijze ontwerpen eigen schoen

 

Wanneer u een model in de bestaande collectie wilt aanpassen is het van belang dat u dit model past. Dit om zeker te zijn dat het model lekker zit en de maat correct is. Dit kan op aanvraag in een van onze winkels of door het model online te bestellen. 

Wanneer u de kleuren en materialen wilt aanpassen binnen uw ontwerp raden wij aan om deze in de winkel te komen bekijken. Ook wanneer u een hakhoogte of ander haktype wilt gebruiken is het goed een model te passen met deze hak. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Er is bij het samenstellen van uw eigen schoen heel veel mogelijk. Houdt er echter rekening mee dat iets technisch ook haalbaar moet zijn in productie. Wij informeren graag voor u of uw wens haalbaar is en denken graag voor u mee in mogelijkheden en oplossingen.

 

 

Kosten en werkwijze

 

Wij werken voor het op maat maken van schoenen momenteel met de producent Werner Kern. Onder hun vlak vallen de merken Werner Kern, Anna Kern en Nueva Epoca. Alle modellen in deze collecties kunnen dan ook op maat worden aangepast.

De prijs wordt bepaald aan de hand van het model welke u als basis gebruikt plus een toeslag voor het maatwerk. De prijs van de verschillende modellen kunt u vinden in onze webshop en varieert tussen de €99,- en € 179,95. De toeslagen op modellen van Anna Kern en Werner kern is € 20,- en de toeslag op een model van Nueva Epoca € 30,-.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de maatwerk artikelen niet kunnen worden geannuleerd of geretourneerd. Dit gezien de persoonlijke aard van uw bestelling.

 

Meer informatie of een afspraak maken?

 

Mocht u interesse hebben om uw dansschoenen op maat te laten maken dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt telefonisch of per e-mail uw wensen kenbaar maken of in een van onze winkels langskomen. 

 

Ons team helpt u graag aan een perfect paar passende schoenen.

Recente bestelling: 8 min geleden
Uit: Hilversum

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing