Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Pridance

      Lijst Raster
      Lijst Raster

Pridance

Danswinkel.nl verkoopt nu ook unieke danspanty’s van het merk Pridance! Pridance weet na jaren ervaring goed te anticiperen op nieuwste mode in de danswereld. Dit is mogelijk dankzij waardevolle samenwerking met professionele atleten. Het assortiment Pridance beenmode wat verkrijgbaar is bij Danswinkel zit zeer comfortabel en bestaat uit echte musthaves voor Salsa- en Ballroomdansers.

In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld prachtige netpanty’s met strass stenen, ideaal voor feesten, competities of optredens. Ook hebben wij teenloze panty’s of stirrup netpanty’s, zeer geschikt om te dragen in combinatie met dansschoenen met open neus. U heeft de keuze uit hoge kwaliteit (net)panty’s in diverse kleuren en pasvormen, geproduceerd in Italië. 

Het merk Pridance is in 2008 gecreëerd door een meer dan 50-jarig bestaand familiebedrijf met het doel om te innoveren in de naam van traditie. Dit vertaalt zich in de productie van dans- en sportartikelen van hoge kwaliteit, gerealiseerd met de nieuwste productiemethodes. Pridance heeft een breed assortiment sport- en danskleding voor betaalbare prijzen, maar specialiseert zich in beenmode voor klassiek ballet, kunstschaatsen, ritmisch gymnastiek en Ballroom. 

Bekijk onze volledige collectie van Pridance op Danswinkel.nl. Of bezoek onze winkels in Amsterdam, Den Haag of Hilversum om deze mooie panty’s te bekijken.

Meer
Recente bestelling: 27 min geleden
Uit: Zwijndtecht

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing