Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
Spitzen aanmeten?

betaalmogelijkheden danswinkel

Danswinkel Locaties
Collega's gezocht
Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Pridance

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Pridance

Danswinkel.nl verkoopt nu ook unieke danspanty’s van het merk Pridance! Pridance weet na jaren ervaring goed te anticiperen op nieuwste mode in de danswereld. Dit is mogelijk dankzij waardevolle samenwerking met professionele atleten. Het assortiment Pridance beenmode wat verkrijgbaar is bij Danswinkel zit zeer comfortabel en bestaat uit echte musthaves voor Salsa- en Ballroomdansers.

In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld prachtige netpanty’s met strass stenen, ideaal voor feesten, competities of optredens. Ook hebben wij teenloze panty’s of stirrup netpanty’s, zeer geschikt om te dragen in combinatie met dansschoenen met open neus. U heeft de keuze uit hoge kwaliteit (net)panty’s in diverse kleuren en pasvormen, geproduceerd in Italië. 

Het merk Pridance is in 2008 gecreëerd door een meer dan 50-jarig bestaand familiebedrijf met het doel om te innoveren in de naam van traditie. Dit vertaalt zich in de productie van dans- en sportartikelen van hoge kwaliteit, gerealiseerd met de nieuwste productiemethodes. Pridance heeft een breed assortiment sport- en danskleding voor betaalbare prijzen, maar specialiseert zich in beenmode voor klassiek ballet, kunstschaatsen, ritmisch gymnastiek en Ballroom. 

Bekijk onze volledige collectie van Pridance op Danswinkel.nl. Of bezoek onze winkels in Amsterdam, Den Haag of Hilversum om deze mooie panty’s te bekijken.

Meer
Recente bestelling: 12 min geleden
Uit: Kwadijk

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing