Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Ruilen en Retourneren bij Danswinkel

2012-04-17

Ruilen en Retour

Natuurlijk kan het voorkomen dat een product niet voldoet aan uw wensen. Het kan zijn dat u de verkeerde maat heeft besteld, of het product gewoonweg niet beantwoord aan uw verwachtingen. Indien u het product nog niet gebruikt hebt, is het altijd mogelijk om het te ruilen of retourneren. Wij hanteren een termijn van 14 dagen. Als u het product binnen deze 14 dagen naar ons opstuurt of langsbrengt in de winkel, kunnen wij het voor u omruilen of krijgt u uw geld terug.

Als u uw product wilt ruilen, kunt u dat gewoon regelen vanuit huis. U kunt het product naar ons opsturen, en op een briefje vermelden welk product u in ruil wilt ontvangen. Ook kunt u ons bellen of mailen. Wij noteren het dan voor u en zorgen dat u zo snel mogelijk uw nieuwe product ontvangt.

Als u het prettig vind om langs te komen in onze winkel, kan dit uiteraard ook. Het is dan wel verstandig om van tevoren te informeren of we het product dat u wilt op voorraad hebben. Natuurlijk kunt u ook gewoon even komen kijken wat we allemaal hebben. Wanneer u liever uw geld terug wilt, is dit geen enkel probleem. Wij zullen het geld naar u overmaken zodra wij het product dat u heeft teruggestuurd hebben ontvangen. Het hangt van uw bank af wanneer het geld op uw rekening staat.

Recente bestelling: 58 min geleden
Uit: Opende

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom