Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Russian Pointe

russianpointe ballet schoenen

Russian Pointe

Russian Pointe is ontstaan in 1998 in Michigan, toen Aleksandra Efimova haar missie opvatte om de dansers in Noord-Amerika de beste spitzen te leveren. Van deze visie heeft ze werk gemaakt, en met groot succes. In de loop der tijd is Russian Pointe uitgegroeid tot een van de bekendste en populairste merken ter wereld.

Tot het assortiment behoren niet meer alleen spitzen, maar inmiddels ook allerlei andere soorten dansschoenen en accessoires. Ook worden de producten niet meer uitsluitend in Noord-Amerika verkocht; over de gehele wereld kunnen dansers profiteren van de hoge kwaliteit en mooie uitstraling van de artikelen. Zo kun je nu ook bij Danswinkel.nl terecht voor producten van Russian Pointe.

Zo verkopen wij verschillende soorten dansschoenen, zoals een mooie jazzschoen van leer en neopreen. Daarnaast vind je in ons assortiment zachte laarsjes van fleece en iets stevigere laarsjes van nylon en polyester. Ook verkopen we diverse accessoires, zoals exercise bands, tape en een prachtige tas met handige vakjes voor al je dansspullen.

Russian Pointe laat zich inspireren door dansers en hun stijl en kwaliteit en heeft als missie om op zijn beurt dansers weer te inspireren om een uitzonderlijk leven te leiden. De gedachte achter deze missie is dat dromen waarheid kunnen worden, dankzij hard werken en toewijding. Russian Pointe hanteert een hoge standaard op gebied van kwaliteit, comfortabele pasvorm en schoonheid. Daardoor ben je verzekerd van producten die zowel goed zitten als duurzaam zijn. Laat je inspireren en neem een kijkje op onze website!

Recente bestelling: 40 min geleden
Uit: De steeg

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom