So Danca

sodanca danskleding banner

      Lijst Raster
      Lijst Raster

Só Dança

Só Dança streeft er naar om alle liefhebbers van dans de beste producten te kunnen bieden tegen een goede prijs. Daarbij staan milieu en verantwoordelijke productie centraal. Só Dança staat net als Capezio bekend om de comfortabele en kwalitatieve ballet kleding en balletschoenen. Balletpakjes van Só Dança voelen prettig aan tijdens het dansen en bewegen dankzij de samenstelling van het materiaal goed mee. Ook zijn de pakjes van Só Dança ademend en mooi om te zien. Hun balletpakjes zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er balletpakjes met lange mouw, korte mouw en spaghettibandjes. Ook heeft Só Dança balletpakjes met verschillende halslijnen. 

Naast de balletpakjes heeft Só Dança ook andere mooie kleding zoals balletrokjes voor dames en meisjes in verschillende kleuren. De balletschoentjes van Só Dança zijn er in verschillende modellen. Zo zijn er onder andere elastische balletschoenen die helemaal aansluiten om de voet. De balletschoenen van Só Dança zijn geliefd onder zowel professionals als amateurs. Ook voor balletaccessoires zit u goed bij Só Dança.

Naast balletartikelen heeft Só Dança een grote lijn met gevarieerde producten. De jazzschoenen van Só Dança zijn heel geliefd en populair bij jazz, ballet en moderne dansers. Só Dança maakt ook dansschoenen voor onder andere ballroom, flamenco en musical. Deze dansschoenen hebben met elkaar gemeen dat ze gemaakt zijn met het comfort en de bewegingsvrijheid van de danser in het achterhoofd. Bij Danswinkel.nl vindt u een uitgebreid assortiment Só Dança schoenen en kleding voor diverse soorten dans. U kunt de dansartikelen van Só Dança online bestellen, of komen passen in een van onze winkels in Hilversum, Den Haag of Amsterdam.

Meer
Recente bestelling: 48 min geleden
Uit: Drempt

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing