Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Studio Moscow

Studio Moscow maakt kleding die speciaal ontworpen wordt voor dansers. De kleding is geschikt voor dansstijlen als tango, salsa, latin. Er zijn verschillende items verkrijgbaar zoals rokken, tops en jurken. Alles hiervan kan gebruikt worden voor trainingen, maar ook voor wedstrijden waar u zeker op zal vallen! Alle kleding van Studio Moscow wordt gemaakt in Rusland en bestaat voor het grootste gedeelte uit polyester en elastaan. Deze materialen zorgen voor voldoende stretch en hebben een perfecte pasvorm. De inspiratie voor de kleding van Studio Moscow is het vrouwelijk lichaam en benadrukt de vormen door het gebruik van ruches en asymmetrie. 

Bij het dansen van bijvoorbeeld salsa is het leuk wanneer de kleding mee zwiert tijdens het draaien. 
Ook is de kleding van Studio Moscow te verkrijgen is verschillende prachtige kleuren als rood, paars en smaragdgroen. Dit zijn kleuren die over het algemeen moeilijk verkrijgbaar zijn. 

Er zijn zelfs wikkelrokjes verkrijgbaar die ook als balletrokjes te gebruiken. De danskleding van Studio Moscow is allemaal van hoge kwaliteit en is erg duurzaam. De kleding behoudt na het wassen dezelfde kleur en hoeft zodoende niet vaak vervangen te worden. De collectie van Studio Moscow kan zelfs buiten gedragen worden voor bijvoorbeeld speciale gelegenheden. 

De kleding van Studio Moscow is uitdagend, sensueel en tegelijk elegant en comfortabel. Kortom, een echte must-have voor in de dansgarderobe! 

Recente bestelling: 24 min geleden
Uit: Rosmalen

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom