Categorieën
Laat alles zien
Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

ToeSox

toesox sokken voor dansen

      Lijst Raster
      Lijst Raster
ToeSox
 
ToeSox is tien jaar geleden begonnen in Los Angeles, vanuit een liefde voor yoga. In de lessen viel de makers van ToeSox op dat veel mensen om hygiënische redenen sokken aan wilden, maar dat dit niet kon omdat de voeten dan weggleden en de tenen niet goed neergezet konden worden. Daarom ontwierpen zij een antislipsok met ruimte voor alle tenen. Hierdoor konden de tenen gespreid op de mat worden gezet, wat heel belangrijk is bij yoga.
 
ToeSox heeft een uitgebreid assortiment met verschillende antislipsokken voor onder andere yoga, pilates, barre en dans. De producten van ToeSox zijn er in verschillende modellen, onder andere hele en halve sokjes met open of gesloten tenen. Onder de sokken zit de traditionele antislip en in sommige gevallen suède delen om het draaien te bevorderen.
 
Het doel van ToeSox is om innovatieve producten op de markt te brengen die de natuurlijke beweging verbeteren en ondersteunen. Zij doen er alles aan zodat u de plank langer kan vasthouden, hoger komt op relevé en dieper kunt gaan in de krijgershouding tijdens yoga. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en met veel liefde.
Meer
Recente bestelling: 29 min geleden
Uit: Havelte

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing