Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Triumph

      Lijst Raster
      Lijst Raster

Triumph 

Triumph is meer dan 125 jaar geleden opgericht in Duitsland. In 1886 begon Triumph als producent van korsetten. Tegenwoordig behoort Triumph International tot één van de grootste producenten van ondermode ter wereld en verkoopt zijn producten in meer dan 120 landen wereldwijd. Triumph is een toonaangevende producent van lingerie, ondermode, bad- en nachtkleding. Met meer dan 300 verkooppunten door heel Nederland is Triumph ook één van de grootste lingerie merken van Nederland.

Danswinkel.nl verkoopt een selecte collectie sportbeha’s van het merk Triumph. Deze comfortabele sportbeha’s zijn zeer geschikt voor intensieve sporten, zoals tennis, voetbal en gymnastiek. Daarnaast worden ze ook vaak gedragen tijdens dans- of yogales. Door de comfortabele pasvorm en het stevige materiaal zijn de sport-BH’s van Triumph ook zeer geschikt om te dragen na borstoperaties. De veelzijdigheid van de comfortabele Triumph sportbeha’s maakt ze een zeer populair artikel op Danswinkel.nl.

In onze categorie sportbeha's en tops voor dames vindt u meer stevige sportbeha's van verschillende merken. Zie voor onze volledige collectie sportbeha’s en sportondergoed onze website MijnSportBH.nl!

Meer
Recente bestelling: 25 min geleden
Uit: Eck en wiel

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing