Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Verschillende modellen balletpakjes

Verschillende modellen balletpakjes

Balletpakjes zijn de echte basis van de ballet outfit! Balletpakjes zijn bedoeld om stevigheid te bieden aan het lijf. Balletpakjes zijn te verkrijgen voor dames, heren en kinderen.

Er zijn veel verschillende soorten balletpakjes te vinden in verschillende modellen, kleuren en materialen. Wanneer je een balletpakje gaat kopen is het belangrijk om te letten op dat het strak aansluit om het lichaam. Er mag nog wel wat ruimte zijn bij de schouders zodat de armen goed kunnen bewegen en de naden mogen niet snijden bij de billen.

Bij elk lichaam is er wel een geschikt model te vinden. Er zijn modellen met spaghettibandjes, brede bandjes, korte mouwen en eindeloze variaties daarop. Modellen met spaghettibandjes zijn erg populair voor dansers die net starten met ballet of studenten van dansacademies. Deze modellen hebben 2 simpele bandjes en verstoren de lijnen in het lichaam niet. Ook kunnen hiervoor modellen met brede bandjes of korte mouwen goed gebruikt worden. Uiteraard geven deze extra veel stevigheid. Ook zijn er modellen met veel bandjes op de schouders of rug. Zeer elegant en verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en materialen. Dit soort balletpakjes zijn goed te gebruiken om te dragen tijdens trainen, maar ook tijdens voorstellingen of fotoshoots. 

Kinder balletpakjes bestaan ook in al deze varianten. Zelfs zijn er balletpakjes voor kinderen waar al een rokje aan bevestigd is. Dit is handig wanneer de ballerina nog klein is en moeite heeft met zelf wikkelen van een balletrok. Voor de kleine meisjes worden er ook balletpakjes met glitters in de rokjes geproduceerd om het plaatje helemaal compleet te maken.

Voor heren is de collectie minder uitgebreid. Er is keuze uit brede bandjes of balletpakken met korte mouwen en meestal zijn deze te vinden in de kleuren zwart, wit of grijs. 

Danswinkel verkoopt balletpakjes van verschillende bekende merken als Capezio, Grishko, Papillon, Lulli en vele andere! 

Recente bestelling: 35 min geleden
Uit: T zand nh

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom