Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Very Zofcin

      Lijst Raster
      Lijst Raster

Very Zofcin

Bij Danswinkel.nl vindt u stijldanskleding en -accessoires van Very ZofcinVery Zofcin specialiseert zich in de ballroom- en stijldansscène. Dit dansmerk produceert kwalitatief hoogwaardige dansartikelen voor dames en heren. Opgericht in Duitsland in 1997. Bekijk naast danskleding ook eens de mooie accessoires van Very Zofcin.

Het produceren van hoge kwaliteit danskleding gaat niet alleen over het gebruik van hoogwaardige materialen, er moet  ook rekening worden gehouden met de huidige esthetische en atletisch-functionele eisen. Dit is de reden waarom topdansers van over de hele wereld op Very Zofcin vertrouwen om er perfect uit te zien op de dansvloer.

Marian Zofcin, hoofd en hart van Very Zofcin, weet na tientallen jaren danservaring precies wat dansers nodig hebben. Opgeleid aan de school voor mode en kleding in Trencin, Slowakije, evenals aan het Nationaal Theater in Bratislava, is hij een expert in theorie en praktijk. Hierdoor erkent hij het belang van nauwkeurigheid en houdt hij rekening met modeveranderingen en de speciale kledingvereisten van wedstrijddansen. Nauwe samenwerking met de dansende elite en zijn buitengewone wensen en eisen, inspireert zijn nieuwe creaties.

Meer
Recente bestelling: 49 min geleden
Uit: Beinsdorp

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing