Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
Spitzen aanmeten?

betaalmogelijkheden danswinkel

Danswinkel Locaties
Collega's gezocht
Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Very Zofcin

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Very Zofcin

Bij Danswinkel.nl vindt u stijldanskleding en -accessoires van Very ZofcinVery Zofcin specialiseert zich in de ballroom- en stijldansscène. Dit dansmerk produceert kwalitatief hoogwaardige dansartikelen voor dames en heren. Opgericht in Duitsland in 1997. Bekijk naast danskleding ook eens de mooie accessoires van Very Zofcin.

Het produceren van hoge kwaliteit danskleding gaat niet alleen over het gebruik van hoogwaardige materialen, er moet  ook rekening worden gehouden met de huidige esthetische en atletisch-functionele eisen. Dit is de reden waarom topdansers van over de hele wereld op Very Zofcin vertrouwen om er perfect uit te zien op de dansvloer.

Marian Zofcin, hoofd en hart van Very Zofcin, weet na tientallen jaren danservaring precies wat dansers nodig hebben. Opgeleid aan de school voor mode en kleding in Trencin, Slowakije, evenals aan het Nationaal Theater in Bratislava, is hij een expert in theorie en praktijk. Hierdoor erkent hij het belang van nauwkeurigheid en houdt hij rekening met modeveranderingen en de speciale kledingvereisten van wedstrijddansen. Nauwe samenwerking met de dansende elite en zijn buitengewone wensen en eisen, inspireert zijn nieuwe creaties.

Meer
Recente bestelling: 7 min geleden
Uit: Doezum

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing