Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 
Spitzen aanmeten?

betaalmogelijkheiden danswinkel.nl

Danswinkel Locaties
Collega's gezocht
Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

WandelWol

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
WandelWol Antidruk Schapenwol Teenbescherming - 10 gram
WandelWol bestaat uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. Wandel... Meer
€ 6,95
€ 6,95
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

WandelWol is verkrijgbaar bij Danswinkel.nl! Dit merk produceert diverse producten die speciaal ontworpen zijn om voet-ongemakken te verlichten of voorkomen. Naast de geliefde schapenwol, biedt WandelWol ook huidverzorging, olie en hout voor bloedcirculatie aan. Aangezien vele dansers en sporters bekend zijn met de voordelen van schapenwol en niet meer zonder kunnen, is Danswinkel.nl nu ook een verkooppunt van de WandelWol producten.

Het antidruk-product van WandelWol is een natuurproduct bestaande uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer.

Schapenwol is ideaal om te gebruiken als teenbeschermers in de spitzen. Ook in de dansschoenen of sportschoenen kan een laagje WandelWol de perfecte oplossing zijn voor pijnlijke voeten. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten. Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar wel verzachtend. Bovendien ondersteunt WandelWol het herstellend vermogen van de huid.

WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet. Geschikt bij koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

Hoe gebruik je de WandelWol?

  • Plaats de benodigde hoeveelheid tussen de tenen. Gebruik genoeg dat je er niet doorheen kan kijken, maar niet te veel dat het teveel druk geeft in de schoenen.
  • Slinger rondom de tenen of vouw het over de tenen heen.
  • Doe de sok of balletpanty eroverheen en de wol gaat zich perfect vormen naar de voet. Wandelwol hecht zich aan de sok of panty, zodat deze niet zal verschuiven. Geen tape benodigd!
  • Dans, wandel of sport pijnloos verder.

Let op! Niet gebruiken op beschadigde huid, open wonden, bij neuropathie (gevoelloosheid) of bij lanoline-allergie (wolvet). Niet bedoeld als langdurige oplossing voor chronische klachten, maar als tijdelijke verlichting bij een activiteit, bijvoorbeeld tijdens het sporten of wandelen.

Meer
Recente bestelling: 6 min geleden
Uit: Zwolle

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom