Categorieën
Laat alles zien
Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Zilverstad

      Lijst Raster
      Lijst Raster

Zilverstad

Samen met de zusterbedrijven Bredemeijer en Leopold Vienna vormt Zilverstad de Bredemeijer Group. Het ambachtelijke familiebedrijf is een belangrijke speler geworden in heel Europa. De stad Schoonhoven is sinds eeuwen bekend als de Zilverstad, het centrum van de Nederlandse zilversmederij. Het is daarom ook geen toeval dat Zilverstad haar wortels heeft in dit schilderachtige stadje aan de Lek.

De onderneming startte in 1875 op zeer bescheiden en ambachtelijke wijze. Ruim 130 jaar later is Zilverstad een internationaal opererende importeur geworden met vestigingen en vertegenwoordigingen in vijftig landen. Zilverstad is gespecialiseerd in relatiegeschenken en heeft ook een breed assortiment aan mooie verschillende bijzondere cadeaus.

De spullen die Zilverstad maakt zijn van een erg goede kwaliteit en zijn altijd speciaal. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de producten van dit merk vervaardigd uit zilver, of verzilverd materiaal. Dit zorgt voor een lange levensduur van de producten en een luxe uitstraling.

Meer
Recente bestelling: 28 min geleden
Uit: Ambt-delden

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing