ZSport

Zsport is een innovatief merk afkomstig uit Frankrijk, dat inmiddels alweer 35 jaar ervaring heeft. Het merk is erg betrouwbaar als het gaat om sportondergoed. Het constante onderzoek en gebruik van de nieuwste technieken maakt dat Zsport een van de koplopers is op het gebied van sportondergoed in alle opzichten. Het merk is opgericht door een team van medische specialisten, die het gezondheidsaspect als basis nemen. ZSport is verkrijgbaar in 16 landen en het is altijd op voorraad.

Het ondergoed van dit merk is gemaakt van ademende materialen die er voor zorgen dat de transpiratie minimaal is. Ook sluiten de sportbeha’s perfect aan op het lichaam en geven ze u de ondersteuning die u nodig hebt tijdens het sporten. Door de platte naden zult u geen last hebben van wrijving tijdens de inspanning. Ook de racerback achterkant maakt het sporten makkelijker, omdat het zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Een extraatje van Zsport is de speciale thermoregulerende stof. Deze zorgt ervoor dat u koel blijft tijdens het sporten.

Door te werken met 3 levels van ondersteuning zorgt Zsport ervoor dat u gemakkelijk de BH kunt vinden die bij u past. De levels lopen van medium ondersteuning naar hoge ondersteuning en eindigen bij extra hoge ondersteuning. De medium ondersteuning is onder andere te gebruiken bij yoga en gymnastiek, de hoge ondersteuning bij onder andere hardlopen en fitness en de extra hoge ondersteuning is geschikt voor onder andere paardensport en tennis.

ZSport sportbeha’s zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo heeft MijnSportBH.nl naast traditionele sportbeha’s ook sportbeha’s met voorsluiting, onder meer voorzien van een handige rits. Een sportbh met voorsluiting is bijvoorbeeld heel geschikt voor dames die naar een borstoperatie of een andere operatie herstellen en dus minder makkelijk een sportbeha over hun hoofd kunnen aandoen of uitdoen. De voorsluiting biedt hierbij de uitkomst.
Als u vragen hebt over de lijn van ZSport, dan kunt u ons daarvoor telefonisch of per mail benaderen. We geven u graag uitgebreid advies op maat gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

Recente bestelling: 8 min geleden
Uit: Kortrijk

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in HOOFDLETTERS: FIRSTTIME