Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Dansschoenen Borstel

2020-01-16

Een dansschoenen borstel is een onmisbare accessoire wanneer u op dansschoenen met suède zolen danst. Bij Danswinkel.nl vindt u schoenenborstels die speciaal zijn ontworpen voor het onderhouden van uw suède zolen. 

Het is erg belangrijk om uw dansschoenen te borstelen na het dansen, omdat stof en vuil op de dansvloer erg snel in het zachte suède van de zool worden gedrukt. Indien de dansschoenen niet na elke dansles worden geborsteld, zullen de zolen erg glad worden, waardoor uw grip op de dansvloer verminderd. Dit lijkt op slijtage, maar kan gemakkelijk met het borsteltje worden schoongemaakt. De dansschoenen borstel bestaat uit kleine metalen pinnetjes met een zacht kussentje eronder. 

De Werner Kern dansschoenen borstel die te zien is in de video is prettig in gebruik en snel leverbaar. U heeft ook de keuze uit vergelijkbare schoenborstels van de merken Diamant, Portdance, Supadance, Rumpf en Dance Naturals. Bekijk hier onze volledige collectie handige accessoires voor dansschoenen.

 

Gebruikerstips: 

  • Borstel uw suède zool na elke dansles met de botte kant van de pinnetjes.
  • Wij raden aan de schoenen te borstelen na het dansen wanneer de schoenen nog warm zijn aangezien het op dat moment het makkelijkste is om het vuil te verwijderen.
  • Indien de zool erg glad is geworden, kan de zool opgeruwd worden met de scherpe kant van de pinnetjes.
  • Vouw een pantykousje over het borsteltje heen om het vuil op te vangen. De schoenborstel kan zo gemakkelijk worden schoongemaakt door het pantykousje te vervangen.
  • Neem het borsteltje mee naar de dansles in het meegeleverde zakje, zodat de scherpe pinnetjes niks beschadigen.
Recente bestelling: 35 min geleden
Uit: Volendam

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom