Categorieën
Laat alles zien
  Collega's gezocht
  Spitzen aanmeten?

  Spitzen aanmeten bij Danswinkel

  betaalmogelijkheden danswinkel

  Volg Danswinkel op
  Danswinkel op Locatie

  LULLI

  lulli balletpakje

        Lijst Raster
        Lijst Raster

  Danswinkel.nl verkoopt nu ook prachtige danskleding van LULLI DANCEWEAR®. Dit dansmerk wordt door steeds meer dansers ontdekt en geliefd. LULLI DANCEWEAR® produceert hoogwaardige danskleding met gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen, waaronder microvezel, supplex, nylon lycra en katoen. 

  Baruch Hoffman heeft het merk LULLI DANCEWEAR® opgericht, met als missie het brengen van een verfrissende en opwindende nieuwe stijl in de wereld van danskleding mode. Dit is terug te zien in de unieke ontwerpen van LULLI DANCEWEAR® balletpakjes. Elk balletpakje is voorzien van een dubbele voering voor maximale ondersteuning tijdens het dansen. De balletpakjes zijn verkrijgbaar in vele basiskleuren die het meest gedragen worden door dansers en vallen daarom ook vaak binnen de kledingvoorschriften.

  Alle producten worden getest door professionele dansers voordat ze op de markt worden gebracht om de beste kwaliteit en comfort te garanderen. LULLI DANCEWEAR® maakt gebruik van vernieuwende ontwerpen wat elk balletpakje een elegante en unieke uitstraling geeft. Excentrieke versieringen op de rug, off-shoulder mouwen of een bijzondere halslijn; LULLI DANCEWEAR® heeft het allemaal.

  Het merk LULLI DANCEWEAR® is afkomstig uit Israël. De danskleding wordt hier dan ook geproduceerd, van productontwerp en testen tot het produceren en waarborgen van kwaliteit. Het team heeft tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van danskleding voor toonaangevende internationale bedrijven.

  Bekijk onze volledige collectie van LULLI DANCEWEAR® op Danswinkel.nl. Of bezoek één van onze winkels in Amsterdam, Den haag en Hilversum om deze mooie balletpakjes aan te passen en bewonderen.

  Meer
  Recente bestelling: 7 min geleden
  Uit: Kerkrade

  -5% Korting
  Op je eeste bestelling.
  Gebruik kortingscode in Hoofdletters: FIRSTTIME