Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Maten en Pasvorm van Dansschoenen

Maten en Pasvorm van Dansschoenen

Op internet is tegenwoordig alles in grote hoeveelheden te koop. Als je dansschoenen wilt kopen op het net, zul je soms verblind worden door het gigantische aanbod. Daarom is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het online kopen van dansschoenen. Het is namelijk heel belangrijk dat je dansschoenen goed zitten en je goed ondersteunen bij het dansen.

Iets waar je op moet letten is de maatvoering van dansschoenen. Verschillende merken hebben vaak verschillende maatvoeringen. Gelukkig bestaan hiervoor tabelletjes waarin je jouw maat kunt omrekenen naar de maat van de juiste dansschoen. Bij danswinkel.nl doen wij dat voor onze klanten.

Bij sommige dansschoenen zijn er behalve de lengtematen ook nog breedtematen zoals narrow, medium en wide. Dit is erg prettig als je brede of juist erg smalle voeten hebt. Als je hele moeilijke voeten hebt, kun je ook schoenen op maat laten maken. Hieraan is meestal wel een wachttijd van minimaal twee maanden aan verbonden. Wij raden dan ook aan om eerst contact op te nemen met danswinkel.nl voor een advies. 

Bij het kiezen van dansschoenen zul je merken dat de juiste pasvorm vaak anders is dan de pasvorm van je dagelijkse schoenen. Dansschoenen kunnen voor jouw gevoel te strak of juist te los zitten, maar tijdens het dansen zul je zien dat dit zo hoort.

De juiste pasvorm hangt af van de dansstijl en de ondergrond waarop je danst. Vooral bij salsa en latin schoenen voor dames wijkt de pasvorm van de dansschoen af. Deze schoenen zitten vrij strak, zodat ze niet schuren tijdens de vele draaibewegingen. Het is dus best lastig om de juiste dansschoenen te vinden op internet, en daarom kun je ook altijd met je vragen terecht bij danswinkel.nl. Wij helpen je om de juiste schoenen te vinden!

Recente bestelling: 23 min geleden
Uit: Britsum

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom