Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Merken van Ballroomschoenen

2012-04-11

Merken

Er zijn vele merken die schoenen maken voor Ballroom. Voor leren Ballroomschoenen kunt u bijvoorbeeld erg goed terecht bij de merken Werner Kern en Anna Kern. Deze merken hebben een lange ervaring in de danswereld, en hun schoenen worden erg gewaardeerd om het comfort, de duurzaamheid en de mooie materialen.

Als u op zoek bent naar wedstrijdschoenen voor dames, zijn er ook zeer goede merken zoals Supadance, Dance Naturals en Portdance. Deze merken zijn allemaal erg betrouwbaar, en leveren Ballroomschoenen van een hoge kwaliteit. Deze Ballroomschoenen voor wedstrijden zijn gemaakt van satijn, voor een chique uiterlijk. Ook zijn ze vaak versierd met mooie details.

De binnenkant van dansschoenen is meestal bekleed met leer, zodat de schoenen een comfortabele pasvorm hebben. De merken die we verkopen op danswinkel.nl bieden allemaal een goede kwaliteit. Er zit echter wel vaak verschil in de levertijden van merken. De levertijden staan vermeld in de beschrijving van het product waar u interesse in heeft. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Recente bestelling: 41 min geleden
Uit: Muntendam

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom