Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

RCLASS

Het ballet merk R-Class is in 1991 opgericht in Rusland als een kleine elite studio, gespecialiseerd in het produceren van ballet spitzen voor solisten uit Russische danstheaters. R-Class staat bekend om zijn grote collectie spitzen, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en comfort na uren dansen voorop staat. Inmiddels is R-Class uitgegroeid tot een multinational en één van de meest vooroplopende producenten van spitzen, met vestigingen wereldwijd. R-Class produceert dan ook spitzen voor vele andere ballet merken. De handgemaakte spitzen en dansschoenen van R-Class worden tegenwoordig door dansers uit de meeste Russische academische theaters gedragen. 

R-Class blijft up to date door voortdurend onderzoek te doen naar de beste materialen en technieken. Deze materialen en technieken worden weer verwerkt in de spitzen en dansschoenen. Zodoende zijn de pointes van R-Class van een zeer hoge kwaliteit. De naam R-Class staat gelijk aan professionele kwaliteit en geeft een garantie van duurzaamheid en comfort.

R-Class is gespecialiseerd in het maken van spitzen, waarbij alleen de beste materialen gebruikt worden. Ze maken de designs en de pasvorm op zo’n manier dat elke danser krijgt wat hij of zij nodig heeft. Naast spitzen heeft R-Class ook een kleine collectie producten voor ballet. Zo maakt het merk onder andere uitstekende balletschoenen voor zowel kinderen als volwassenen. Deze balletschoenen zijn erg duurzaam en precies aangepast aan de behoeften van alle soorten dansers, van hobby-dansers tot de professionals. Ook heeft R-Class nog een bescheiden assortiment aan accessoires te bieden, zoals ballet panty’s, linten en elastieken voor spitzen.

Het assortiment van R-Class is momenteel uitverkocht op Danswinkel.nl. Voor vergelijkbare balletschoenen adviseren wij de SD16 balletschoenen van SoDanca. Daarnaast verkopen wij ook foam teenbeschermers van Papillon en een spitzen accessoires set van SoDanca. Bent u op zoek naar spitzen van R-Class? Maak dan een afspraak in één van onze winkels in Den Haag, Hilversum of Amsterdam door te bellen naar 035 - 621 7111. Tijdens een pas afspraak in één van onze winkels zal professioneel spitzen aangemeten worden en ontvangt u deskundig advies van onze spitzen specialisten. Hier kunt u spitzen van vergelijkbare merken aanpassen en kunnen wij eventueel ook spitzen van R-Class voor u bestellen. 

Bent u een dansschool, dansvakopleiding of een dansgezelschap en heeft u minimaal 5 studenten die op spitzen dansen? Dan kunt u eventueel ook een afspraak maken voor onze spitzen aanmeten op locatie service

Recente bestelling: 12 min geleden
Uit: Raalte

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom