Rummos

Rummos

Danswinkel.nl verkoopt dansschoenen van dansmerk Rummos! Als één van 's werelds toonaangevende luxe dansmerken, staat Rummos voor moderne elegantie, glamour en comfort. Dit merk produceert dansproducten van verfijnde kwaliteit met nette afwerking en uitstekende pasvorm. De producten van Rummos worden gekenmerkt door de bijzondere kleuren, prachtige ontwerpen en een uitzonderlijke liefde voor detail.

Rummos is gespecialiseerd in de productie van Ballroom, Latin, Salsa, Bachata, Kizomba en Tango dansschoenen. Rummos dansschoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en worden handgemaakt in Portugal. De materialen die gebruikt worden voor Rummos dansschoenen zijn hoogwaardig en duurzaam. Ook zijn de dansschoenen ontzettend zacht. De binnenkant van Rummos dansschoenen is altijd gemaakt van leer, voor extra comfort. 

Het assortiment van dit merk is erg breed. Er zijn vele variaties in hakhoogtes, materialen, kleuren en pasvormen. Als u op zoek bent naar een comfortabele, duurzame en elegante dansschoen, bent u bij Rummos aan het goede adres. 

Danswinkel heeft een divers aanbod dansschoenen van Rummos, van klassieke tot extravagante modellen. Bekijk de volledige collectie Rummos dansschoenen op Danswinkel.nl. Of kom langs in één van onze winkels in Amsterdam, Den Haag en Hilversum om verschillende modellen te passen en deskundig advies te ontvangen.

Recente bestelling: 42 min geleden
Uit: Nieuwveen

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: FIRSTTIME