Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Tel: bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Santoria

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Santoria

Santoria is zowel op de dansvloer als daarbuiten een erg populair merk. De kleding van Santoria wordt gemaakt met beweging in gedachten: De rokken zwaaien prachtig mee, en de tops zijn gemaakt van elastisch materiaal waardoor u een grote bewegingsvrijheid heeft. Wanneer u kleding van Santoria draagt tijdens het dansen, zult u ervaren dat het perfect mee gaat met uw bewegingen, en dat het zelfs uw bewegingen accentueert.

Door de ruches op de juiste plekken en de gedrapeerde stof laat de kleding uw figuur en bewegingen extra goed uitkomen. Het materiaal is erg belangrijk in de kleding van Santoria. Er wordt veelal gebruik gemaakt van een lichte en zachte jersey stof, waardoor uw huid kan ademen en de stof zacht aanvoelt. De kleding van Santoria wordt met plezier gedragen door professionele dansers, maar is in principe geschikt voor iedereen. Ook voor een feestje is de kleding erg leuk vanwege het vrolijke en vrouwelijke uiterlijk.

Meer
Recente bestelling: 17 min geleden
Uit: Sauwerd

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing