Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Calla

      Lijst Raster
      Lijst Raster

Calla

Danswinkel.nl verkoopt balletpakjes van balletmerk Calla dancewear®! Het merk Calla dancewear® is ontstaan na jarenlange ervaring in de dansmode industrie. Dit merk produceert danskleding met flatterende pasvormen, van duurzame stoffen, in meerdere kleuren en voor onverslaanbare prijzen.

Calla dancewear® wordt ontworpen en geproduceerd in Israël. Alle dansproducten worden getest door professionele dansers over de hele wereld om goede kwaliteit en comfort te garanderen. Dit merk is gerelateerd aan het dansmerk Lulli dancewear®. Net als Lulli maakt Calla dancewear® gebruik van vernieuwende ontwerpen, wat elk kledingstuk een sierlijke en unieke uitstraling geeft.

Danswinkel heeft een geselecteerd aanbod danskleding van Calla dancewear®. De balletpakjes in ons assortiment worden gekenmerkt door zijn klassieke pasvormen met verrassende details, zoals een gevlochten rug of kanten mouwen. Alle producten worden gemaakt van de beste elastische stoffen, waaronder katoen, microvezel tactel en nylon. Bovendien zijn deze bijzondere balletpakjes altijd scherp geprijsd!

Bekijk onze volledige collectie danskleding van Calla dancewear® op Danswinkel.nl. Of kom gerust langs in één van onze winkels in Amsterdam, Den Haag en Hilversum om verschillende modellen balletpakjes te passen.

Meer
Recente bestelling: 34 min geleden
Uit: Amsterdam (parallel aan de haparandaweg)

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: keepdancing